BRIO pentru
școli și profesori
În procesul de digitalizare dedicat școlilor și elevilor, Brio® este o componentă esențială cu rolul de a optimiza și de a crește performanța. Testele standardizate Brio® acoperă toată materia din programa școlară și oferă un raport de evaluare complex pe baza rezultatului, accesibil inclusiv părinților. Folosit în școli și de către profesori, Brio® este un instrument psiho-educațional prin care se poate economisi timp în testarea elevilor.
Cine folosește Brio®:
  • Școlile de stat și private
  • Profesorii
  • Centrele de meditații
Află toate beneficiile Brio și optează pentru unul dintre conturile disponibile în platformă!
Alege tipul contului

Brio® îți arată nivelul (real) de cunoștințe al elevului prin intermediul raportului complet de evaluare. Îți spune care sunt capitolele la care elevul excelează și care sunt cele care necesită îmbunătățiri, monitorizând progresul prin retestare.

Cine folosește Brio®:
  • Școlile de stat și private
  • Profesorii
  • Centrele de meditații
Ce este BRIO pentru școli și profesori

Testele standardizate Brio reflectă impecabil nivelul de cunoștințe și zonele perfectibile ale elevului, precum și poziția pe care o ocupă la nivel național, prin comparație cu toți ceilalți elevi de aceeași clasă din România.

Rapoarte complete și personalizate pentru a afla nevoile fiecărui elev și posibilitatea de a identifica performanța la clase și elevii foarte slabi.
Contribuie activ la consolidarea și personalizarea relației cu elevii și părinții în baza rapoartelor primite.
Monitorizează evoluția elevilor și a claselor în timp și stimulează creșterea notelor la evaluarea națională și promovabilitatea la Bacalaureat.
Pot fi înlocuite cu succes lucrările de la clasă cu teste Brio. Fiecare elev va primi un test unic la nivel de itemi, dar perfect egal ca grad de dificultate cu al colegilor săi.
Încearcă BRIO la clasă
Avantajele BRIO pentru Școli

Brio este un instrument prin care puteți anticipa și crește performanța generală a elevilor, precum și rezultatele acestora la teze și/sau examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat.

Întrebările din fiecare test sunt în acord cu programa școlară și acoperă 100% materia respectivă. Iar testele sunt avizate de Ministerul Educației Naționale și auditate de Gazeta Matematică.
Brio® generează un raport de evaluare, iar elevul știe unde se situează în raport cu cei de vârsta lui
100% competitiv – dupa principiile sistemelor internaționale (TIMSS, PISA).
Fiecare test este alcătuit și evaluat de către sistem pe baza unei metodologii riguroase. Brio® este singurul sistem 100% obiectiv din România, care arată exact ce știe și ce nu știe un elev din România, eliminând subiectivismul sau erorile de evaluare.
Testele Brio sunt concepute special pentru noile generații de elevi. Ele sunt digitale și permit testarea rapidă la principalele materii școlare. Fiecare elev testat află care sunt punctele sale forte, dar și ce lacune are, și cum le poate îndrepta. Elevii, părinții și profesorii au astfel o imagine reală a nivelului de pregătire și pot anticipa pașii viitori. Iar pentru a monitoriza progresul, Brio permite testarea repetată, fără ca întrebările să fie aceleași.
Cu testele Brio, vă puteți crea propriile examene de simulare. Ele vă vor indica pentru fiecare elev rezultatele probabile și vă vor oferi indicații despre cum pot fi îmbunătățite aceste rezultate. Apoi, prin testare repetată puteți verifica în ce măsură progresul necesar se întâmplă sau nu. Puteți organiza sesiunile de testare în școală, cu profesorii, sau elevii se pot testa individual, acasă.
Testele Brio au fost etalonate (testate și organizate în funcție de dificultate) pe un număr de peste 60.000 de elevi. Aceștia au fost grupați în eșantioane reprezentative pentru România, de peste 5.000 de elevi din fiecare clasă de la clasa I la clasa a XII-a. De aceea, Brio poate spune care este poziția unui elev comparativ cu toți elevii români de aceeași clasă cu el și face acest lucru sub formă de centilă, o informație prețioasă pentru elevi și părinți deopotrivă.
Brio poate fi utilizat pentru a evalua performanța la nivel de an școlar, profesor, clasă sau școală/ liceu. În funcție de nevoile dumneavoastră, vă putem ajuta să obțineți în urma testării cu Brio acele informații de care aveți nevoie, prin analize și comparații care pot fi accesate doar de către dumneavoastră.
Testele Brio se pot completa de pe computerele din școală (dacă ele există) sau se pot aplica individual de către fiecare elev, pe propriul computer de acasă. Scorarea este automată, așa că nu este nevoie de implicarea profesorilor la corectură. În schimb, aceștia pot primi pe mail rapoartele cu rezultatele fiecărui elev și ale întregii clase.
Încearcă BRIO la clasă
Structură prețuri teste școlare BRIO
Brio® îți arată nivelul (real) de cunoștințe al elevului prin intermediul raportului complet de evaluare. Îți spune care sunt capitolele la care elevul excelează și care sunt cele care necesită îmbunătățiri, monitorizând progresul prin retestare.
< 100 teste/lună
101-300 teste/lună
301-500 teste/lună

Brio îți oferă posibilitatea de a testa gratuit platforma!
Creează un cont didactic și solicită printr-un e-mail la [email protected] pachetul gratuit de teste pentru elevi.

* Prețurile afișate nu includ TVA.

* Școlile din mediul rural pot beneficia de o reducere între 10% și 30% din prețurile afișate, în funcție de anumite condiții. Discount-ul nu se aplică școlilor care au obținut finanțare prin programul PNRAS. Aici informații legate de programul PNRAS: www.brio.ro/pnras

Încearcă BRIO la clasă
Raportul Brio®

Brio® oferă și evaluare, nu doar testare: după fiecare test vezi instant detaliile despre unde a greșit elevul sau ce nu a răspuns, precum și Raportul Brio®, care analizează în detaliu competențele elevului.

După fiecare test finalizat, Brio® emite instant un raport care arată nivelul actual al elevului, dar și tipurile de exerciții sau probleme pe care trebuie să insiste pentru a ajunge la următorul nivel.

În acest moment continuăm să facem verificări și validări pentru sesiunile de testare din finala Brio Challenge. Verificăm raportul de proctoring, raportul de browser activity și istoricul răspunsurilor și al click-urilor din teste.

Există participanți care, din păcate, nu au respectat regulile și au încercat să trișeze, motiv pentru care trebuie să facem verificări suplimentare, astfel încât să comunicăm un clasament corect. Până în data de 25 februarie revenim cu toate informațiile despre rezultate, informații pe care le veți avea disponibile și în cont.

Încearcă testul din Finala Brio Challenge! Timp de două săptămâni, testele sunt disponibile în platformă - secțiunea Contul meu – Încearcă testul din Finala Brio Challenge.