Brio pentru Părinți

Brio este un instrument prin care părinții pot măsura și monitoriza constant performanța școlară a copiilor.

Vedeți aici un raport de performanță Brio.

Metodologia de testare Brio
Înțelegeți cum îl puteți ajuta
Copilul dumneavoastră nu este niciodată egal cu alt elev, chiar dacă obține note identice. De aceea, rapoartele Brio explică ce cunoștințe și competențe ar trebui să aibă la vârsta lui, în ce măsură le-a dobândit și cum îl puteți sprijini mai departe. Aflați astfel ce obiective trebuie să urmăriți împreună cu profesorii, meditatorii și cu elevul însuși.
Pentru a vedea cu adevărat cât este de bun un copil, nu este suficient să vă raportați la nivelul clasei, ci să vă comparați cu media la nivel național. Brio indică sub formă de centilă poziția ocupată de fiecare elev testat comparativ cu toți ceilalți elevi de aceeași clasă din România. Aceasta este o informație strategică pentru un părinte.
Fiecare test Brio este alcătuit pe loc de sistem din cele peste 20.000 de întrebări existente numai pentru matematică. Astfel puteți testa copilul ori de câte ori este nevoie și puteți urmări cum evoluează el în timp.
Scorurile Brio pot fi, după caz, semnale încurajatoare sau semnale de alarmă pe baza cărora puteți lua decizii informate. Începeți testarea Brio cu cât mai mult timp înainte de un examen, astfel încât să puteți lucra la îmbunătățirea punctelor slabe identificate și să puteți urmări evoluția prin noi testări.
Odată stabilite materiile și/sau capitolele la care copilul dumneavoastră trebuie să își îmbunătățească rezultatele, meditatorii știu ce au de făcut. Rezultatele copilului la testele Brio vor arăta dacă meditațiile sunt eficiente și există progres.
„Ai învățat pentru examen?” este o întrebare care nu mai trebuie să ducă la discuții tensionate. Oricând doriți să aflați cât de pregătit este copilul, rugați-l să dea un test Brio și consultați raportul.

Încearcă testul din Finala Brio Challenge! Timp de două săptămâni, testele sunt disponibile în platformă - secțiunea Contul meu – Încearcă testul din Finala Brio Challenge.