Cum creezi
un cont Brio
1
Click pe butonul Creează cont din meniu.
2
Alege un abonament/ pachet de abonament cu extraopțiuni.
3
Completează câmpurile cu datele tale și finalizează înregistrarea.
4
Validează linkul primit pe e-mail.
5
Administrează și alege profilul elevului pentru testare.
Cum funcționează un test Brio

Înainte de a începe un test Brio, trebuie să înțelegi cum funcționează metoda de testare. Citește cu atenție instrucțiunile de mai jos până când simți că este totul clar.

Dacă ai orice dificultăți în înțelegerea acestor informații, cere ajutorul unei alte persoane sau contactează-ne.

Alături poți vedea cum arată o pagina de test, iar mai jos poți urmări explicația pentru cele 5 elemente numerotate. Asigură-te că înțelegi ce reprezintă fiecare.

1. Enunț și cerință

În enunț sunt formulate datele problemei de rezolvat, iar cerința presupune sarcina ce trebuie efectuată pe baza enunțului.

2. Variante de răspuns

Aici vei vedea la fiecare problemă cele 4 variante de răspuns. Ține minte: o singură variantă este corectă (una și numai una). Poți alege varianta pe care o consideri corectă dând click pe ea.

Te poți întoarce oricând pentru a modifica un răspuns dat.

3. Meniul din stânga

Aici vei vedea numerotarea întrebărilor din testul tău. Poți sări de la o întrebare la alta apăsând pe numărul unei întrebări. Tot aici vezi la câte întrebări ale acestui test ai dat deja răspunsul.

Cu albastru este marcată o întrebare la care ai răspuns. Testul nu îți va arăta dacă răspunsul este corect sau greșit, dar va arăta că ai dat un răspuns. Întrebarea selectată și afișată în momentul respectiv apare cu un contur albastru închis în jurul bulinei cu număr.

Poți vedea și cât timp mai ai disponibil pentru a finaliza testul, dar și câte răspunsuri ai dat din numărul total de întrebări alocate.

4. Butonul “ÎNAINTE”

Butonul poate fi folosit după ce ai răspuns la o întrebare pentru a avansa la următoarea.

5. Butonul “Termină testul”

De aici închei testul, atunci când ai terminat de răspuns sau dacă decizi să renunți.

Reține: indiferent în care dintre cele două situații de mai sus te afli, un credit va fi folosit.

Încearcă testul din Finala Brio Challenge! Timp de două săptămâni, testele sunt disponibile în platformă - secțiunea Contul meu – Încearcă testul din Finala Brio Challenge.