BRIO pentru Profesori

Testele Brio sunt teste digitale standardizate, prin care profesorii pot evalua obiectiv cunoștințele elevilor din clasele I-XII la principalele materii școlare, își pot personaliza relația educațională cu elevii și oferi direcții clare de gestionare a nivelului de pregătire al acestora.

Brio este un instrument psiho-educațional prin care puteți economisi timp și evalua elevii prin teste diferite, dar perfect comparabile între ele.

Prin intermediul raportului Brio puteți ajuta părinții să înțeleagă exact care este situația copilului și cum trebuie să se implice și să colaboreze cu dumneavoastră.

Avantajele BRIO pentru Profesori
Prin testarea cu Brio veți afla lacunele fiecărui elev în parte și veți înțelege ce cunoștințe și competențe din materia predată nu a reușit să-și însușească.
Creați o relație mai bună cu părinții
Puteți oferi părinților o evaluare imparțială a nivelului unui copil. În plus, raportul vă poate ajuta să îi ghidați în luarea deciziilor critice privind Evaluarea Națională sau Bacalaureatul.
Puteți testa elevii de-a lungul întregului an sau în momentele critice dinaintea examenelor. Iar evoluția unui elev de la o testare la alta va fi evidențiată grafic în contul său Brio.
Puteți înlocui cu succes lucrările de la clasă cu teste Brio. Fiecare elev va primi un test unic la nivel de itemi, dar perfect egal ca grad de dificultate cu al colegilor săi. Toate rezultatele se pot trimite și către profesori.
Scorurile centilă din cadrul rapoartelor Brio vă arată cine poate face performanță și cine riscă să rămână în urmă.
Încearcă BRIO la clasă
Raportul Brio®

Brio® oferă și evaluare, nu doar testare: după fiecare test vezi instant detaliile despre unde a greșit elevul sau ce nu a răspuns, precum și Raportul Brio®, care analizează în detaliu competențele elevului.

După fiecare test finalizat, Brio® emite instant un raport care arată nivelul actual al elevului, dar și tipurile de exerciții sau probleme pe care trebuie să insiste pentru a ajunge la următorul nivel.

Teste standardizate BRIO
Brio® îți arată nivelul (real) de cunoștințe al elevului prin intermediul raportului complet de evaluare. Îți spune care sunt capitolele la care elevul excelează și care sunt cele care necesită îmbunătățiri, monitorizând progresul prin retestare.
< 100 teste/lună
101-300 teste/lună
301-500 teste/lună

Brio îți oferă posibilitatea de a testa gratuit platforma!
Creează un cont didactic și solicită printr-un e-mail la [email protected] pachetul gratuit de teste pentru elevi.

* Prețurile afișate nu includ TVA.

* Școlile din mediul rural pot beneficia de o reducere între 10% și 30% din prețurile afișate, în funcție de anumite condiții. Discount-ul nu se aplică școlilor care au obținut finanțare prin programul PNRAS. Aici informații legate de programul PNRAS: www.brio.ro/pnras

Creează cont profesor

În acest moment continuăm să facem verificări și validări pentru sesiunile de testare din finala Brio Challenge. Verificăm raportul de proctoring, raportul de browser activity și istoricul răspunsurilor și al click-urilor din teste.

Există participanți care, din păcate, nu au respectat regulile și au încercat să trișeze, motiv pentru care trebuie să facem verificări suplimentare, astfel încât să comunicăm un clasament corect. Până în data de 25 februarie revenim cu toate informațiile despre rezultate, informații pe care le veți avea disponibile și în cont.

Încearcă testul din Finala Brio Challenge! Timp de două săptămâni, testele sunt disponibile în platformă - secțiunea Contul meu – Încearcă testul din Finala Brio Challenge.