Brio pentru Elevi

Dacă vrei să afli cu adevărat cât de pregătit ești la o materie, nu este suficient să te raportezi la nivelul clasei, unde notele sunt influențate adesea de severitatea sau indulgența profesorului.

Testele Brio arată nivelul tău real, deoarece au la bază o metodologie utilizată de universități renumite din întreaga lume (Teoria Răspunsului la Item/Item Response Theory, IRT). Ele sunt gândite pentru o testare constantă de-a lungul anului.

Afli nivelul tău real
Brio îți arată ce știi și ce nu știi pentru fiecare capitol și subcapitol în parte. Primești un raport care explică unde trebuie să mai lucrezi pentru a îndrepta ce nu știi.
Tu alegi clasa și capitolele din care vrei să fii testat. Poți alege doar materia recent parcursă la clasă sau poți testa materia din anii trecuți, mai ales dacă înveți pentru examen.
Raportul cu rezultate îți arată la ce notă te poți aștepta la examen. Prin testare repetată poți crește această notă și șansele tale de a lua examenul cu brio.
Fiecare test îți spune poziția comparativ cu toți ceilalți elevi de aceeași clasă cu tine, din întreaga țară (prin Scorul Brio).
Tu decizi când vrei să dai un nou test - o dată la câteva zile, săptămâni sau luni. Chiar dacă vei alege aceleași capitole, întrebările pe care le vei primi vor fi diferite.
Întrebările din fiecare test sunt în acord cu programa școlară și acoperă 100% materia respectivă.

Încearcă testul din Finala Brio Challenge! Timp de două săptămâni, testele sunt disponibile în platformă - secțiunea Contul meu – Încearcă testul din Finala Brio Challenge.