Brio pentru Profesori

Brio este un instrument psiho-educațional prin care puteți economisi timp și evalua elevii prin teste diferite, dar perfect comparabile între ele.

Prin intermediul raportului Brio puteți ajuta părinții să înțeleagă exact care este situația copilului și cum trebuie să se implice și să colaboreze cu dumneavoastră.

Metodologia de testare Brio
Aflați în detaliu nevoile fiecărui elev
Prin testarea cu Brio veți afla lacunele fiecărui elev în parte și veți înțelege ce cunoștințe și competențe din materia predată nu a reușit să-și însușească.
Puteți oferi părinților o evaluare imparțială a nivelului unui copil. În plus, raportul vă poate ajuta să îi ghidați în luarea deciziilor critice privind Evaluarea Națională sau Bacalaureatul.
Puteți testa elevii de-a lungul întregului an sau în momentele critice dinaintea examenelor. Evoluția unui elev de la o testare la alta va fi evidențiată grafic în contul Brio.
Puteți înlocui cu succes lucrările de la clasă cu teste Brio. Fiecare elev va primi un test unic la nivel de itemi, dar perfect egal ca grad de dificultate cu al colegilor săi. Rezultatele testelor pot fi consultate în cont, iar rapoartele sunt trimise pe adresele de e-mail ale profesorilor și elevilor.
Scorurile centilă din cadrul rapoartelor Brio vă arată cine poate face performanță și cine întâmpină dificultăți în procesul de învățare.

Încearcă testul din Finala Brio Challenge! Timp de două săptămâni, testele sunt disponibile în platformă - secțiunea Contul meu – Încearcă testul din Finala Brio Challenge.