Descoperă beneficiile BRIO pentru abonații platformei

Începând cu 1 martie 2023, Brio le aduce tuturor utilizatorilor avantaje în plus. Astfel, începând din luna martie, vei beneficia de reduceri lunare, atât timp cât vei avea abonamentul activ.

Beneficiile se vor calcula începând cu 1 martie 2023, pentru toți userii activi (indiferent de vechimea abonamentelor existente la această dată), iar primele reduceri vor apărea în cont începând cu iunie 2023.

Descoperă mai jos noile funcționalități ale platformei de care poți beneficia și apasă aici pentru a vedea ce tip de abonament ți se potrivește cel mai bine.

Rămâi pe BRIO și noi te recompensăm

Nu ești sigur că vrei să-ți păstrezi abonamentul pe Brio? Pentru a-ți mulțumi pentru încrederea oferită până acum îți prezentăm mai jos noul plan de fidelizare aplicat abonamentelor lunare BRIO.

 • După primele 3 luni de abonament – ai 5% reducere la orice tip de abonament
 • După primele 6 luni de abonament – ai 10% reducere la orice tip de abonament
 • După primele 9 luni de abonament – ai 15% reducere la orice tip de abonament
 • După primele 12 luni de abonament – ai 20% reducere la orice tip de abonament

* Beneficiile se vor calcula începând cu 1 martie 2023, pentru toți userii activi (indiferent de vechimea abonamentelor existente la această dată), iar primele reduceri vor apărea în cont începând cu iunie 2023.

* Campanie destinată doar pentru abonamentele lunare.

* Modificarea abonamentului (downgrade/upgrade) nu va afecta reducerile oferite la abonament.

* Anularea abonamentului din orice motiv - la decizia utilizatorului/ imposibilitatea procesatorului de plăți de a retrage suma aferentă subscripției – va duce în mod automat la anularea reducerii.

Testează-te la ce materie vrei

Pasiunea ta este matematica, dar simți că ai nevoie de mai multe teste la Limba Română? Cu noile abonamente BRIO poți da testările incluse în abonamente la ce materie vrei, în funcție de nevoile/interesele tale.

Creditele activate la achiziționarea abonamentului sunt valabile pentru orice tip de test din platformă (Limba Română, Matematică, Istorie), cu excepția testelor de BAC/Evaluare Națională.

Testează-te cu prietenii/colegii tăi

Se apropie examenele și nu mai ai la fel de mult timp de petrecut alături de prietenii tăi? Adu-ți prietenii pe Brio, antrenați-vă împreună, și treceți mai ușor peste perioada grea a examenelor.

 • Cu un singur abonament se pot testa mai mulți copii în același timp.
 • Se adaugă profiluri noi de elev în cont (maximum 4).
 • Fiecare elev își completează profilul cu datele lui.
 • Fiecare elev va avea propriul său istoric al testărilor date.

Modifică-ți planul de abonament

Vine perioada vacanței și crezi că nu vei mai avea timp să faci la fel de multe teste ca înainte? Modifică-ți planul de abonament în funcție de nevoile tale fără să pierzi beneficiile obținute.

 • Opțiunea de upgrade/downgrade la abonament poate fi accesată direct din contul tău, secțiunea Abonamente și Extraopțiuni.
 • Suma de plată se va actualiza la următoarea dată de retragere a banilor.

Bonus

Ai auzit vorbindu-se despre nivelul de analfabetism funcțional și ești curios să-ți cunoști abilitățile de literație sau să îți testezi competențele digitale? Poți face acest lucru pe BRIO, direct din contul tău, fără a achiziționa un abonament (Brio FREE).

 • Testele de literație și literație digitală pot fi accesate în mod gratuit din orice cont de utilizator.
 • Dacă ai avut un abonament pe care l-ai anulat între timp vei beneficia în continuare de aceste teste.

Alte beneficii

> Stay Tuned! Pregătim în curând mai multe campanii, concursuri și alte activități educaționale pentru tine.

> Păstrează-ți contul activ și poți primi credite gratuite de testare, precum și alte beneficii.

Încearcă testul din Finala Brio Challenge! Timp de două săptămâni, testele sunt disponibile în platformă - secțiunea Contul meu – Încearcă testul din Finala Brio Challenge.