Brio pentru Directori
de școli și licee

Brio este un instrument prin care puteți anticipa și crește performanța generală a elevilor, precum și rezultatele acestora la teze și/sau examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat.

Dacă doriți să utilizați Brio în școala sau liceul pe care îl coordonați, consultați secțiunea BRIO Școli sau contactați-ne la [email protected]

Avantaje pentru directori
Le oferiți elevilor și profesorilor acces la cel mai modern instrument educațional
Testele Brio sunt concepute special pentru noile generații de elevi. Ele sunt digitale și permit testarea rapidă la principalele materii școlare. Fiecare elev testat află care sunt punctele sale forte, dar și ce lacune are și cum le poate îndrepta. Elevii, părinții și profesorii au astfel o imagine reală a nivelului de pregătire și pot stabili pașii viitori. Pentru a monitoriza progresul, Brio permite testarea repetată, fără ca întrebările să fie aceleași.
Testele Brio vă vor oferi pentru fiecare elev rezultatele probabile și vă vor indica felul în care acestea pot fi îmbunătățite. Apoi, prin testare repetată puteți verifica în ce măsură progresul necesar se întâmplă sau nu. Puteți organiza sesiunile de testare în școală, cu profesorii sau elevii se pot testa individual, acasă.
Testele Brio au fost etalonate (testate și organizate în funcție de dificultate) pe un număr de peste 60.000 de elevi. Aceștia au fost grupați în eșantioane reprezentative pentru România, de peste 5.000 de elevi din fiecare clasă de la clasa I la clasa a XII-a. De aceea, Brio poate spune care este poziția unui elev comparativ cu toți elevii români de aceeași clasă cu el și face acest lucru sub formă de centilă, o informație prețioasă pentru elevi și părinți deopotrivă.
Brio poate fi utilizat pentru a evalua performanța la nivel de an școlar, profesor, clasă sau școală/liceu. În funcție de nevoile dumneavoastră, vă putem ajuta să obțineți în urma testării cu Brio acele informații de care aveți nevoie, prin analize și comparații care pot fi accesate doar de către dumneavoastră.
Testele Brio se pot completa de pe computerele din școală (dacă ele există) sau se pot aplica individual de către fiecare elev, pe propriul computer de acasă. Scorarea este automată, așa că nu este nevoie de implicarea profesorilor la corectare. În schimb, aceștia pot primi pe e-mail rapoartele cu rezultatele fiecărui elev și, la cerere, ale întregii clase.

Încearcă testul din Finala Brio Challenge! Timp de două săptămâni, testele sunt disponibile în platformă - secțiunea Contul meu – Încearcă testul din Finala Brio Challenge.