Condițiile tehnice optime pentru utilizarea testelor Brio

Pentru a accesa conținutul Testelor Brio, utilizatorul are nevoie de un computer, tabletă sau telefon mobil conectate la Internet. Pentru a rula optim întregul conținut se recomandă o conexiune cu o viteză minimă de 2 Mbps (pentru conexiune fixă sau wi-fi) și 256 Kbps (pentru conexiune de internet mobilă).

Testul Brio poate fi parcurs pe orice computer care are unul dintre sistemele de operare: Windows, Linux sau MacOS. Ca dotare tehnică minimă se recomandă: 2GB RAM, placă video, sistem de operare Windows 7 sau o versiune mai nouă, browser de internet modern instalat.

Testul Brio poate fi parcurs și pe tablete sau telefoane mobile (de preferabil cât mai performante) în browserele Chrome sau Safari.

Testul se poate parcurge prin intermediul oricărui browser. Browserele de dată mai recentă (după anul 2010) ar putea facilita parcurgerea testelor din punct de vedere tehnic. Următoarele browsere se recomandă: Google Chrome versiunea 5+, Firefox versiunea 3.5.6+, Opera versiunea 10+, Safari versiunea 5+ sau Internet Explorer Edge (Chromium).

Utilizatorul trebuie să aibă Javascript activat în browser și preferabil o rezoluție de cel puțin 1280 pixeli pe orizontală.

Încearcă testul din Finala Brio Challenge! Timp de două săptămâni, testele sunt disponibile în platformă - secțiunea Contul meu – Încearcă testul din Finala Brio Challenge.