Condițiile tehnice optime pentru utilizarea testelor Brio

Pentru a accesa conținutul Testelor Brio, userul are nevoie de un computer conectat la Internet fix și/sau mobil. Pentru a rula optim întregul conținut se recomandă o conexiune cu o viteză minimă de 2Mb/s, pentru o conexiune fixă sau wi-fi și 256Kb, pentru conexiuni de internet mobile.

Testul Brio poate fi parcurs pe orice computer care are unul dintre sistemele de operare: Windows, Linux, Ubuntu, MacOS. Ca dotare tehnică minimă se recomandă: Pentium 4.2Ghz, 2GB RAM, placă video, placă de sunet, sistem de operare Windows 7 sau o versiune mai nouă, browser de internet instalat.

Testul se poate parcurge prin intermediul oricărui browser. Browserele de data mai recentă (după anul 2010) ar putea facilita parcurgerea testelor din punct de vedere tehnic. Următoarele browsere se recomandă: Google Chrome începând de la versiunea 5 până la versiunea 43, Firefox începând de la versiunea 3.5.6 până la versiunea 38, Opera versiunile 10 și 11, Safari versiunea 5 Internet Explorer 9+.

Utilizatorul trebuie să aibă Javascript activat în browser și o rezoluție de cel puțin 1280*960pixeli.

Încearcă testul din Finala Brio Challenge! Timp de două săptămâni, testele sunt disponibile în platformă - secțiunea Contul meu – Încearcă testul din Finala Brio Challenge.