Alătură-te echipei de profesori Brio!

Echipa profesorilor Brio se mărește și avem nevoie de tine! Dacă ești profesor în învățământul primar, gimnazial și liceal, te așteptăm în echipa noastră!

Căutăm profesori pentru:

Actualizăm constant banca de itemi (subiecte, exerciții și probleme), prin urmare aportul tău la dezvoltarea testelor Brio, singurele teste standardizate din România, este extrem de important!

Așa cum probabil știi deja, în platformă sunt disponibile teste de matematică, limba română și istorie, pentru care avem constant nevoie de subiecte și excerciții noi, pentru toate ciclurile de învățământ: primar (matematică și limba română), gimnazial și liceal.

Toti itemii trebuie creați urmărind programa școlară în vigoare.

Peste 25.000 de mii de itemi sunt disponibili doar la matematică, pentru care avem nevoie să facem verificări și corecturi, în urma semnalizărilor făcute de elevi, părinți sau profesori.

Școala Remedială A.E.R. este un proiect Brio realizat în parteneriat cu Kinderpedia, LivresQ și Magic School, coordonat de Marcel Bartic, în cadrul cărui oferim ore remediale pentru elevii din clasele I-VIII.

Scopul programului este acela de a recupera decalajele consistente de învățare și de a preîntâmpina decizia de abandon școlar a elevilor descurajați de lipsa participării la școala online.

Profesorii A.E.R. trebuie să predea online ore de matematică sau limba română, în urma unui orar bine stabilit împreună cu coordonatorii proiectului. Pentru efectuarea orelor, sunt utilizate:

Platforma Brio: pentru testarea inițială și testarea finală;

Platforma Kinderpedia: pentru susținerea orelor online, comunicarea cu elevii și părinții, transmiterea temelor și a documentelor importante;

Platforma LivresQ: pentru realizarea lecțiilor – aceasta este folosită exclusiv de către profesori.

Vreau în echipă
  1. Completează formularul de mai jos.
  2. Selectează ciclul de învățământ pentru care dorești să scrii itemi/corectezi itemi/predai ore remediale.
  3. Transmite-ne în câmpul dedicat de mesaj care este disponibilitatea ta: câți itemi ai putea scrie/corecta sau verifica lunar sau câte ore remediale ai putea preda. Mentioneaza și disciplina pe care o predai (mate, lb.română sau istorie).
  4. După ce ai completat și trimis formularul de contact, te contactăm noi pentru a stabili toate detaliile.
Câmpul este obligatoriu
Câmpul este obligatoriu
Câmpul este obligatoriu
Câmpul este obligatoriu
Câmpul este obligatoriu

Tip activitate

Câmpul este obligatoriu
Câmpul este obligatoriu

Nivel învățământ

Câmpul este obligatoriu
Am fost înștiințat că îmi pot exercita gratuit dreptul de informare, de acces, opoziție, intervenție, de a nu fi supus unei decizii individuale, de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere competentă, dreptul de a mă adresa justiției și/sau orice alte drepturi prevăzute de legislația în vigoare printr-o cerere scrisă, datată și semnată trimisă la adresa Str. Icoanei Nr. 29A, București. Mai multe informații privind politica noastră de protecție a datelor dvs. personale găsiți pe site-ul nostru în secțiunea ”Confidențialitatea datelor” a site-ului.
Informații esențiale
  1. Proiectele sunt 100% remunerate – plata se realizează în baza contractului semnat la începutul colaborării, per fiecare item scris/item corectat/număr de ore remediale predate.
  2. Eliberăm adeverințe care să ateste activitatea din cadrul Brio - prin care se adeverește că profesorul este autor de mijloace de învățământ omologate de Ministerul Educației (respectiv teste standardizate) - și profesor în cadrul Școlii A.E.R.
  3. Taxele pentru drepturile de autor sunt suportate de către Brio.
  4. Toți profesorii Brio primesc pachete de credite pe care le pot utiliza la clasă.
  5. Proiectul Brio este unic în România, www.brio.ro fiind singura platformă educațională din țară care oferă teste standardizate pentru principalele materii școlare.
Despre Brio

Testele standardizate Brio respectă programa școlară, iar la finalul fiecărui test, toți utilizatorii primesc un raport de evaluare complex, pe baza rezultatului, accesibil inclusiv părinților. În baza raportului de evaluare, fiecare elev află cât știe, din cât ar trebui să știe, dar și care este poziția sa la nivel național, în raport cu elevii de aceeași clasă.

Cine folosește Brio®: elevii (useri individuali), școlile de stat și private, profesorii și centrele de meditații.

Te așteptăm în echipa profesorilor Brio!

Încearcă testul din Finala Brio Challenge! Timp de două săptămâni, testele sunt disponibile în platformă - secțiunea Contul meu – Încearcă testul din Finala Brio Challenge.