Anul ăsta e altfel: ca să nu ramâi în urmă,
testează-te gratuit pentru Bac și Evaluarea Națională!
Asociația Dedeman lansează prin platforma Brio cea mai mare inițiativă națională — deschisă gratuit și nelimitat tuturor elevilor — de pre-testare digitală pentru examenele de Limba Română și Mate.
Înscrie-te acum — în doar 3 pași — și în mai
putin de 5 minute poți începe testarea.
Am deja cont
You must complete before submitting.
You must complete before submitting.
sau
Doresc sa mă înscriu
You must complete before submitting.
You must complete before submitting.
You must complete before submitting.
You must complete before submitting.
sau
Cum te ajută Brio?
La finalul fiecărei testări, elevul primește un Raport de Evaluare complet, care indică prin Scorul Brio®:
  • nivelul de cunoștințe pe care elevul îl deține,
  • ariile în care mai are nevoie de pregătire pentru trecerea cu succes a examenelor.

Brio este avizat de Ministerul Educației și Cercetării

Testele Brio® sunt avizate de Ministerul Educației și Cercetării, iar Testul Brio de Matematică pentru Bacalaureat are o eficiență dovedită de peste 90% raportată la rezultatele reale ale elevilor la examene*.
* Pe baza testărilor realizate în anii 2018-2019 în cadrul platformei Brio.ro, corelate cu rezultatele oficiale obținute la examene de către cei înscriși în platformă.
Ce este Programul social
Examene cu Brio?
Examene cu Brio este un efort de implicare socială cu misiunea de a sprijini în această perioadă dificilă și delicată — atât elevii și familiile acestora, cât și profesorii de Matematică și Limba Română, nevoiți în acest an de răscruce să apeleze la instrumente complementare școlii tradiționale, pentru a susține pregătirea în scopul examenelor.
Programul va fi disponibil pentru testare nelimitată pe întreaga perioadă a calendarului de examene școlare 2020, inclusiv în a 2-a sesiune.
De ce este gratuit un program național de testare performantă?
Desi Platforma Brio este un produs comercial performant, disponibil pe bază de abonament, Programul Examene cu Brio este oferit gratuit fiind finanțat integral de Asociația Dedeman, în spiritul preocupării constante pentru educație.
În contextul suspendării cursurilor școlare precum și al pivotării învățământului spre mediul digital, Asociația Dedeman oferă întregii societăți românești un proiect unic de protecție și progres pentru educație.
Regulament
Programul Examene cu Brio este disponibil pentru înscriere pentru profesori, părinți/tutori și cei ce au împlinit vârsta de 18 ani, avându-i ca beneficiari pe elevii ce în anul școlar 2019–2020 susțin examenul de Evaluare Națională sau Bacalaureat în cele două sesiuni organizate de Ministerul educației și Cercetării. Programul este valabil în perioada 08.05–10.09.2020.