BRIO pentru Profesori

Brio este un instrument prin care puteți evalua și monitoriza progresul elevilor, economisind timp.

AFLAȚI ÎN DETALIU NEVOILE FIECĂRUI ELEV

Prin testarea cu Brio veți afla lacunele fiecare elev în parte și veți înțelege ce cunoștințe din materia predată nu a reușit să-și însușească și unde trebuie să insistați.

 Vedeți aici un raport de performanță BRIO.

CREAȚI O RELAȚIE MAI BUNĂ CU PĂRINȚII

În sfârșit puteți oferi părinților o evaluare imparțială a nivelului unui copil. Raportul Brio este gandit ca un instrument psihoeducațional și va ajuta părinții să înțeleagă exact care este situația copilului și cum trebuie să se implice și să colaboreze cu dumneavoastră pentru a-l ajuta. În plus, raportul vă poate ajuta să îi ghidați în luarea deciziilor critice privind Evaluarea Națională. Bacalaureatul sau alte examene.

MONITORIZAȚI EVOLUȚIA ELEVILOR ȘI A CLASELOR ÎN TIMP

Puteți testa elevii de-a lungul întregului an sau în momentele critice dinaintea examenelor. Iar evoluția unui elev de la o testare la alta va fi evidențiată grafic în panoul său de administrare (Dashboard).

SALVAȚI TIMP PIERDUT CU ALCĂTUIREA ȘI CORECTURA TESTELOR

Puteți înlocui cu succes lucrările de la clasă cu teste Brio. Fiecare elev va primi un test unic la nivel de itemi, dar perfect egal ca grad de dificultate cu al colegilor săi.

IDENTIFICAȚI “VÂRFURILE” ȘI ELEVII FOARTE SLABI

Scorurile centilă din cadrul rapoartelor Brio vă arată cine poate face performanță și cine riscă să rămână în urmă.

 

Tu ce notă ai lua, dacă examenul ar fi mâine?

Află răspunsul chiar acum, cu primul test gratuit din partea Brio. Tu dai testul, noi îți dăm informații cheie: care este nivelul tău real, ce mai trebuie să înveți și ce loc ocupi la nivel național.

Testează gratuit

Blog

01.04.2017
Testare standardizată

Responsive image

Un proces de învățare corect începe cu o evaluare riguroasă. Ca să răspundă nevoii de a ști cu adevărat care este nivelul de cunoștințe și competențe ale unei persoane, eforturile experților în psihologie, statistică și matematică s-au concretizat în apariția testării standardizate. Mai mult

01.04.2017
Calendare evaluări naționale

Responsive image

La sfârșitul ciclului gimnazial, elevii se pregătesc pentru primele lor examene importante: Evaluările naționale la Matematică și Limba și Literatura Română. Mai mult

Testele BRIO sunt aprobate de

GAZETA MATEMATICĂ

Gazeta Mmatematica

 

SPONSOR FONDATOR

Gazeta Mmatematica
Responsive image

Copyright Brio 2018. Powered by MagicPixel