Avizier digital Brio Challenge ediția a 2-a

Punctajul obținut în cadrul Finalei Brio Challenge este acum disponibil în conturile participanților.

Vă reamintim că rezultatele finale vor fi disponibile după data de 3 iunie.


Sâmbătă, 29 mai, va avea loc ultimul test din cadrul competiției naționale, iar ordinea de intrare în concurs este următoarea:

Clasele V - VIII: 10:00 - 12:00
Clasele I & II: 11:30 - 12:30
Clasele III & IV: 11:30 - 13:00
Clasele IX - X: 12.30 – 15.00
Clasele XI-XII: 12.30 – 15.30

Atenție: Vă rugăm să respectați orele de intrare în concurs, pentru a nu rata intrarea în test!

Informații de ordin general:   
Întreaga sesiune de testare va fi monitorizată video, prin urmare, camera video trebuie să fie funcțională din momentul începerii sesiunii de testare și până la finalizarea acesteia. Așadar, vă rugăm să verificați înainte că ați bifat permisiunea camerei pentru înregistrare (asigurându-vă și de faptul că este funcțională).   

Pe parcursul sesiunii de testare, participantul trebuie să fie singur în fața dispozitivului de testare și fără alte surse de informare – tab-uri deschise (sau alte programe) în browser, înainte sau în timpul sesiunii de testare. Sistemul de înregistrare permite și urmărirea activității din browser, așadar, vă sfătuim să păstrați deschisă doar pagina sesiunii de testare/a contului Brio.
La finalul testului, vom avea pentru fiecare participant un raport de activitate, în urma căruia să putem valida faptul că nu au existat tentative de încălcare a regulilor, din cele menționate
anterior și din cele ce urmează.

În cazul în care, în urma raportului de proctoring, vom detecta acțiuni suspecte, scorul obținut va fi invalidat!   Menționăm, de asemenea, că sesiunile înscrise în finală pentru care nu vom avea înregistrate date de proctoring vor fi automat invalidate.

 Participanții vor fi automat descalificați dacă:
 

Părăsesc scaunul din fața calculatorului înainte de finalizarea testului;
Dacă în încăpere se află și alte persoane, altele decât participantul;
Dacă discută cu alte persoane aflate în aceeași încăpere sau încăperi alăturate;
Dacă utilizează și alte dispozitive electrice și electronice, în afara celui folosit pentru a da testul (ex. căști, calculator de birou, tabletă sau telefon mobil, precum și alte device-uri destinate comunicării cu persoane din exterior);
Este total interzisă ultilizarea calculatorului instalat pe laptop sau PC; 
Dacă deschid și folosesc alte tab-uri de browser(sau alte browsere) în afara celui pentru a realiza testul.
 
De asemenea:
 

Vă rugăm să vă asigurați că nu aveți programe instalate care rulează în background, generând acțiuni suspecte - aceste acțiuni pot duce la invalidarea scorului obținut;
ajustați setările device-ului folosit în concurs astfel încât acesta să nu intre în standby, screensaver sau să se închidă ecranul când nu există nici o acțiune din partea utilizatorului;
Nu părăsiți pagina de test;
Nu folosiți alte programe;
Nu schimbați unghiul de înregistrare al camerei și asigurați-vă că încadrarea este făcută corespunzător (că unghiul nu este îndreptat către tavan, fereastră, etc).
Folosirea hârtiei și a creionului este permisă pe durata testului.
 
Testul va conține între 25 - 40 de întrebări, în funcție de clasa testului, cu o singură variantă de răspuns.

Cum începi testul

Intră în Contul meu - apasă butonul Finală Brio Challenge.
Verificați camera și asigurați-vă că aveți acceptul pentru înregistrare, iar încadrarea este făcută corespunzător.

Ce mai trebuie să știți

Nu aveți nevoie de credite pentru acest test; 
În cazul în care vor exista mai multe rezultate cu același punctaj, se aplică regula deja existentă în regulamentul competiției, câștigă participantul care obține un timp mai bun.  

Vă dorim mult succes!

25 mai 2021

Brio Challenge Etapa 2 s-a încheiat

Rezultatele și lista finaliștilor vor fi disponibile începând de miercuri, 26 Mai.

17 mai 2021

Brio Challenge Etapa 2 (17-24 mai)

Nu uita că Etapa a II-a se încheie luni, pe 24 Mai. Până atunci îți poți înscrie un test din această etapă, iar cei mai buni 10 elevi de la fiecare clasă vor ajunge în Etapa Finală. Asigură-te că ți-ai înscris cel mai mare scor obținut, la cel puțin un test dat: accesează Contul meu -> Vezi rezultate -> Testări BRIO Challenge -> și apasă butonul Înscriere în Brio Challenge la sesiunea dorită.

13 mai 2021

Înscriere rezultate în etapa 1

Felicitări pentru rezultatele obținute! În data de 17 mai 2021 dăm startul celei de-a doua etape a Olimpiadei Brio Challenge. Au mai rămas 3 zile în care îți poți înscrie punctajul obținut în concurs din Contul meu -> Vezi rezultate -> Testări BRIO Challenge -> și apasă butonul Înscriere în Brio Challenge la sesiunea dorită.

15 aprilie 2021

Începe ediția a 2-a Brio Challenge

Informații despre premii, etape și regulament se găsesc pe pagina Brio Challenge

Încearcă testul din Finala Brio Challenge! Timp de două săptămâni, testele sunt disponibile în platformă - secțiunea Contul meu – Încearcă testul din Finala Brio Challenge.